Національні страви в ресторанах Гани


Міністерство туризму і культури Гани зробило офіційну заяву, в якій закликає власників готелів і ресторанів включити в свої меню якомога більше національних страв. Це повинно підвищити інтерес до країни і забезпечити роботою місцевих фермерів.
Для того щоб це починання не обернулося неприємностями, міністр по туризму Гани збирається запустити сувору програму з контролю якості місцевих продуктів. Всі ресторатори і постачальники, чия продукція не пройде перевірки, будуть вибувати з ринку.
За твердженням представників міністерства, традиційна кухня Гани дуже цікавить туристів, але спробувати її можна далеко не в кожному ресторані. Національні страви досить європеїзовані, але при цьому смачні і незвичайні. Найпопулярніші з них - арахісовий суп "Пепе", пюре з ямсу і бананів "фуфу", банани з перцем і імбиром "келе-веле". Кухня Гани рясніє рибою і морепродуктами, а також свіжими фруктами.

Похожие страницы